Νέο Υδροθεραπευτήριο Ιαματικόυ Νερού & Ανακατασκευή του Υπάρχοντος στο Λουτράκι Κορινθίας

Η Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Ανάπτυξης με την επωνυμία “ΘΕΡΜΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙ”, ανέθεσε στην εταιρεία ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΑΚΗΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε. την εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή του νέου Κέντρου Υγείας Ιαματικού Ύδατος, σε οικόπεδο στο Λουτράκι, το οποίο θα συνδέεται λειτουργικά με το υπάρχον Υδροθεραπευτήριο Ιαματικών Λουτρών.
Στα πλαίσια του έργου το υφιστάμενο Κέντρο Υδροθεραπείας Λουτρακίου, στο ανατολικό άκρο του οικοπέδου, ανακαινίζεται και συνδέεται λειτουργικά με το νέο κτήριο, το οποίο αναλαμβάνει να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες σε χώρους θεραπείας με ιαματικό νερό και θα αποτελεί αυτόνομο λειτουργικό κέντρο εξυπηρέτησης 1000 ατόμων ημερησίως.
Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός κτηρίου που θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, ενώ συγχρόνως θα σέβεται την ιστορία και το χαρακτήρα του υφιστάμενου κτηρίου. Το νέο κτήριο θα περιλαμβάνει χώρους εισόδου- υποδοχής, Διοίκησης, ιατρεία, θεραπευτικό τμήμα, βοηθητικές θεραπείες, χώρους προσωπικού κλπ ενώ θα διαθέτει 3 δεξαμενές κινησιοθεραπείας- μια μεγάλη 200μ2 και 2 μικρές και ψυχρού ύδατος, 40μ2 και 20μ2 αντίστοιχα.

  • Φορέας / Ανάδοχος: "Θερμαί - Λουτράκι" Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Ανάπτυξης Λουτρακίου
  • Έτος Ανάθεσης 2001
  • Προυπολογισμός: €9.200.000,00
Νέο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου Νέο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου Νέο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου