Η Εταιρεία

    Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο “ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΑΚΗΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” ιδρύθηκε το 1980 από τον αρχιτέκτονα Τάκη Γαβρίλη με κύριο αντικείμενο την εκπόνηση μελετών αναπτυξιακών και κτηριακών έργων, οποιασδήποτε μορφής και κλίμακας του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.

    Αναλαμβάνει την εκπόνηση πλήρων μελετών αναπτυξιακών, πολεοδομικών, οικιστικών και κτηριακών έργων, από το αρχικό στάδιο της αναγνώρισης του έργου (τοπογράφηση, έρευνας εδάφους κ.λ.π.) σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης σκοπιμότητας μέχρι και την σύνταξη μελετών εφαρμογής που περιλαμβάνουν πλήρη κατασκευαστικά σχέδια και οικονομικά και τεχνικά τεύχη κατασκευής, με βασικά κριτήρια την αισθητική, την σωστή λειτουργία του έργου και την οικονομία της κατασκευής, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες ιδέες, μορφές και μεθόδους σχεδιασμού.

    Η υπευθυνότητα στις μελέτες, η κρίση ως προς την σωστή τοποθέτηση και αξιοποίηση των έργων, συνδυαζόμενη με τον ακριβή έλεγχο του τελικού κόστους έχει επανειλημμένα αποδειχθεί έμπρακτα.

    Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτήριο στο Κέντρο της Αθήνας και χρησιμοποιεί τελευταιας τεχνολογιας ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την ολοκληρωμένη και σωστή λειτουργία της.

    Έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τον τομέα Εκπόνηση Μελετών, Υπηρεσίες Συμβούλου και Τεχνικών Έργων καθώς είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 απο την TUF.