Μελέτη – Κατασκευή Εργατικού Κέντρου & Κέντρο Εργαζόμενης Νεότητας στην Καλαμάτα

Αντικείμενο του έργου είναι η ανέγερση πολυορόφου κτηρίου που θα στεγάσει:
– Ένα πλήρες αμφιθέατρο 272 θέσεων με τους υποστηρικτικούς του χώρους, όπου θα μπορούν να γίνονται θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, ομιλίες και διαλέξεις, συνέδρια και προβολές κινηματογραφικές και video.
– Το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, οι χώροι του οποίου αναπτύσσονται στο Α΄ και Γ΄ όροφο του κτηρίου και περιλαμβάνουν την Διοίκηση, Αίθουσες Σωματειακών Συνελεύσεων, Γραφεία Σωματείων και Βιβλιοθήκη.
– Το Κέντρο Εργαζόμενης Νεότητας, που περιλαμβάνει πέραν της Διοίκησης αίθουσες για την εκπαίδευση των νέων και καταλαμβάνει το Β΄ όροφο του κτηρίου.
Το νέο κτήριο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που θα στεγάσει τις παραπάνω λειτουργίες είναι ένα κτήριο σύγχρονο, με αυξημένες λειτουργικές απαιτήσεις, χωροθετημένο σε κομβικό σημείο της πόλης, σε οικόπεδο που περικλείεται από τις οδούς Αριστομένους, Σωκράτους, Αριστοδήμου και ανωνύμου δημοτικής οδού. Στο αντικείμενο της μελέτης περιλαμβάνεται η διαμόρφωση υπόγειου χώρου στάθμευσης για την κάλυψη των αναγκών του κτηρίου και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

  • Φορέας / Ανάδοχος: Οργανισμός Εργατικής Εστίας Κ/Ξ: ΑΤΕ ΑΡΔΕΥΣΕΩΝ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - ΙΑΣΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.
  • Έτος Ανάθεσης 2000
  • Προυπολογισμός: €3.815.113,71
Εργατικό Κέντρο & Κέντρο Εργαζόμενης Νεότητας στην Καλαμάτα Εργατικό Κέντρο & Κέντρο Εργαζόμενης Νεότητας στην Καλαμάτα Εργατικό Κέντρο & Κέντρο Εργαζόμενης Νεότητας στην Καλαμάτα